Pehea e hoʻonui ai i ke ola o nā pallet plastik?

ʻO kahi pallet kahi kumu a i ʻole ka hana e hiki ai i nā mea ke lawelawe ʻia e ka mea hoʻouka mua, forklift, a jack paha, i waena o nā mea ʻē aʻe.ʻO nā pallets i hana ʻia me ka plastic i kapa ʻia he plastic pallets.Hoʻohana nui ʻia ka pallet plastik no ka meaʻai a me ka mālama ʻana a no ka hoʻonohonoho ʻana i ka home.Penei ka hooponopono ana.

pallets plastik1(1)

E koho i ka pallet plastik kūpono ma mua o ka hoʻohana ʻana.Ma mua o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka hoʻohana pono ʻana i nā pallet plastik, ʻo ka mea koʻikoʻi ke koho ʻana i nā pallet plastik kūpono a kūpono hoʻi.Kākoʻo ʻoe e noʻonoʻo i ka waiwai a me ka nui a koho i nā pallet plastik lōʻihi kiʻekiʻe o ka nui kūpono.

pallets plastik2(1)

1. Ka hoʻohana pono ʻana i nā pallet plastik i hoʻohana ʻia.ʻO ka hoʻohana pono ʻana i nā pallet plastik hiki ke hoʻolōʻihi i ke ola.E ho'āʻo e hahai i nā ʻōlelo kuhikuhi i ka hoʻohana ʻana.Pono e noʻonoʻo i nā manawa hoʻohana, nā ala a me ka lōʻihi.ʻO ka mea mua, pono e hoʻopaʻa pono ʻia nā huahana.ʻAʻole pono e ahu ʻia nā waiwai a pau ma kekahi ʻaoʻao.ʻO ka lua, i ka wā e hana ana ka forklift a manual hydraulic truck, pono e hilinaʻi ka fork spur e like me ka hiki i waho o ka puka fork o ka pallet, a ʻo ka fork spur e hoʻonui i loko o ka pallet, a hiki ke hoʻololi wale ʻia ke kihi. ma hope o ka hāpai ʻia ʻana o ka pā.ʻAʻole pono e pā ka spur fork i ka ʻaoʻao o ka pā e pale aku i ka haki ʻana a me nā māwae i loko o ka pā.

pallet plastik3(1)

2. Mālama i ka pallet plastic ma hope o ka hoʻohana ʻana.Mai hoolei ma hope o ka hoohana ana, hiki ke poino.Pono ka mālama a me ka hoʻomaʻemaʻe i kekahi manawa.Inā loaʻa kekahi pōʻino i nā pallet plastik, hiki ke hoʻoponopono ʻia i ka manawa e pale ai i ka pōʻino lua.Eia kekahi, pāpā loa ʻia ka hoʻolei ʻana i ka pallet plastik mai kahi kiʻekiʻe e pale aku ai i nā pallets haki a haki ʻia e ka hopena ikaika.Eia kekahi, e hoʻomanaʻo i ka pale ʻana i ka ʻike ʻana i ka lā pololei i ʻole e hoʻopōkole i ka ʻelemakule plastik a pōkole ke ola lawelawe.

 nā pallet plastik4(2)

 


Ka manawa hoʻouna: Jul-10-2023